Kundeservice

Publisert Sist oppdatert

Abonnement

SEILmagasinet leveres i løpende abonnement, og kommer i 9 årlige utgaver. Faste abonnenter får bladet portofritt tilsendt på utgivelsesdagen.

Abonnentfordeler

Som fast abonnent får du en rekke fordeler i tillegg til de 9 bladene du får hjem i postkassen din:

  • fri tilgang til alle nedlastbare tidligere artikler trykket i SEILmagasinet
  • fri tilgang til alle båttester og båtomtaler i vårt arkiv
  • rabatt på elektroniske varer i SEILmagasinets nettbutikk

 

Adresseforandring

Har du byttet adresse, kan du selv endre den via Min Side her på seilmagasinet.no. Endringen blir automatisk overført til vårt abonnementssystem, og vil være gjeldende fra neste dag. Du kan også melde adresseforandring ved å sende oss en mail eller du kan ringe vår abonnementsservice på telefon 66 76 49 50.

Nettbutikk

I vår nettbutikk finner du et utvalg elektroniske varer. Faste abonnenter får rabatt. Rabatten varierer fra vare til vare, og abonnentprisen er oppgitt for hver vare. NB! Husk at du må være innlogget som abonnent for å få rabatt.

Kjøpsbetingelser

I forbindelse med den første bestillingen av en vare/tjeneste må du registrere deg som kunde hos SEILmagasinet. Vårt kunde- og abonnementsregister er konfidensielt, og vi utleverer ikke opplysninger om kunder til andre.

Priser og levering

Alle varer som kjøpes i SEILmagasinets nettbutikk er tilgjengelige umiddelbart etter at betaling er gjennomført. De ligger da på Min Side.

Betaling

Ved bestilling av abonnement kan du velge å betale direkte med kredittkort (Visa eller Mastercard) eller motta giro med det første bladet vi sender deg.

Ved kjøp av elektroniske varer må du betale med kredittkort. Betaling utføres i betalingsterminalen Netaxept.

Min Side

På Min Side ligger alle dine opplysninger samlet, enten du er fast abonnent på SEILmagasinet eller bare har registrert deg som bruker på seilmagasinet.no. Registrering kreves dersom du skal handle i vår nettbutikk, delta i diskusjonsforumet eller melde deg på en regatta eller et arrangement via seilmagasinet.no.

Faste abonnenter er automatisk registrert, men må aktivisere tilgangen ved å oppgi abonnementsnummer, postnummer, brukernavn (gyldig epostadresse) og ønsket passord. Til oppgitt epostadresse får man tilsendt en link for å aktiviserer tilgangen.

Påmelding

På seilmagasinet.no kan du melde deg på til en rekke forskjellige regattaer og arrangementer via vårt påmeldingssystem Sail Race System. Påmeldingssystemet henter informasjon fra påloggingssystemet, og når du først har registrert deg med dine opplysninger, kommer opplysningene automatisk frem neste gang du skal melde deg på en regatta. Dette gjelder både for faste abonnenter og brukere som bare har registrert seg på nettsiden. Du kan legge inn personlige opplysninger, fakta om båten din og bilder.

Løssalg

SEILmagasinet distribueres av Interpress til utsalgssteder rundt omkring i hele Norge. På www.narvesen.no kan du finne ditt nærmeste utsalg.


 

Vanligste stilte spørsmål

Abonnement

Hvordan melder jeg adresseforandring?

Svar: Du kan melde adresseforandring på flere måter. Den enkleste både for deg og oss er at du logger deg inn her på seilmagasinet.no og endrer adressen din på Min Side. Da vil vårt abonnementssystem automatisk bli oppdatert. Men du kan selvsagt også sende oss en mail eller du kan ringe oss på tlf. 66 76 49 50.

Jeg har ikke fått den nyeste utgaven av SEILmagasinet i posten?

Svar: Kanskje du har meldt adresseforandring for sent. Eller kanskje du ikke har betalt for abonnementet ditt. Ta kontakt med kundeservice på tlf 66 76 49 50 eller sendt oss en mail til abo@seilmagasinet.no

Pålogging til SEILmagasinets web-side

Hvordan endrer jeg brukernavnet mitt til en ny epostadresse?

Svar: Logg deg inn med den gamle epostadressen din og gå til Min Side. Der kan du legge inn den nye epostadressen din i brukernavn-feltet. Neste gang du logger inn, bruker du den nye epostadressen.

Jeg har glemt passordet mitt. Hva gjør jeg?

Svar: Du får tilsendt et nytt her

Nettbutikken

Hva er en verifiseringskode?

Svar: Verifiseringskoden (CVC2 kode) er en kode som er trykket på kredittkortet, for å bidra til økt sikkerhet. Avhengig av hvilket kort du betaler med så vil antall siffer i koden og plassering av denne være forskjellig:

Visa_ KOden er plassert på baksiden av kortet. På slutten av signaturfeltet står en 7 sifret kode. De 3 siste sifrene er verifiseringskoden

Mastercard - Koden er plassert på baksiden av kortet. På slutten av signaturfeltet står en 7 sifret kode. de 3 siste sifrene er verifiseringskoden.

Reklamasjon/retur?

Svar: For kjøp i SEILmagasinets Nettbutikk gjelder Kjøpsloven.

Jeg har kjøpt en båttest. Hvordan får jeg tak i den?

Svar: Logg deg inn, gå til Min Side og velg Mine filer. Der vil du finne alle filer (båttester, artikler og bilder) som du har kjøpt.