Seapilot 2Star Nor

Hvem blir den beste foreningen?

Hvem blir den beste foreningen?

Seks lag er foreløpig med og kjemper om foreningspremien som er satt opp i Seapilot 2Star.

Publisert Sist oppdatert

I 2013 var det Asker Seilforening som vant da det for første gang ble seilt om en foreningspremie på kr 5000 i 2Star. Så langt i år er det seks seilforeninger som har nok påmeldte seilere til at de kan godkjennes som et lag som er med og utfordrer i lagkonkurransen.

ÅTTE SEILERE. For å kunne stille som lag må det være minst åtte seilere fra foreningen som starter i regattaen, og til nå er disse seilforeningene mange nok på deltagerlisten:

  • Asker Seilforening - 14 seilere
  • Bærum Seilforening - 15 seilere
  • Fredrikstad Seilforening - 12 seilere
  • KNS - 13 seilere
  • Nesodden Seilforening - 8 seilere
  • Tønsberg Seilforening - 9 seilere

LIKE VED. Bundefjorden Seilforening ligger rett under streken med sine 7 påmeldte seilere. Drammen, Frognerkilen og Drøbaksund har tre påmeldte seilere og trenger fem til hver seg for å stille et lag.

Tallene er de registrerte da da regattaen talte 65 påmeldte, men flere av de påmeldte lagene har ennå ikke oppgitt navn på begge seilerne eller tilkjennegjort hvilken seilforening makkeren seiler for. Det betyr at flere foreningslag helt sikkert vil bli etablert etter hvert som opplysningene om de enkelte deltagerne blir både flere og mer komplette.

POENG. Lag-konkurransen foregår ved at det er de åtte beste seilerne fra foreningene i Seapilot 2Star som teller i poengsammendraget, og det gjelder uansett klasse. Poengverdien er den samme som seilerne får i SEILmagasinet Shorthanded-ranking, hvilket betyr at antall startende i klassen har en innvirkning på poengstørrelsen.