Helly Hansen Skagen Race:

Seil til Skagen og møt SKAGEN

Seil til Skagen og møt SKAGEN

Deltagerne i Helly Hansen Skagen Race 2014 vinner flere premier: Gjennomføringen, konkurransen, premiene – og Sussi&Leo!

Publisert Sist oppdatert

Arrangøren Bærum Seilforening legger ytterligere vekt på den sosiale biten etter målgang Skagen i Kr. Himmelfartshelgen: I år blir det et eget aftersail med øl og pølser, hvor premieutdelingen blir en del av arrangementet. 

SUSIE&LEO. Aftersail vil starte opp så fort dommermøtene og den endelige resultatlisten er klar. Aftersail og premieutdleingen vil bli arrangert i Auktionshallen. Legendariske Susie & Leo starter ballet. Kort sagt: Du har ikke seilt til Skagen før du har møtt Susie&Leo.

HUSK MOBILNUMMER. Arrangørene tar ingen forbehold annet enn et ønske om at seilerne sende med sitt eget mobilnummer i påmeldingen, slik at deltagerne kan varsles om NÅR aftersail starter.

HELLY HANSEN SKAGEN RACE 2014. Start for årets arrangement er som kjent 28. mai – i Åsgårdsstrand.  Det seiles langs svenskekysten til Brofjordens Angjørning før man krysser over til målgang i Skagen, Danmark.

PÅMELDINGSFRISTEN. Arrangørene ser gjerne at deltagerne melder seg på innen 15. mai.

EGEN FOTOKONKURRANSE. Deltagerne i Helly Hansen Skagen Race fristes med en egen fotokonkurranse fra regattaen der de som sender inn bilder, kan være med i trekningen av en SilverMarine 277 Gummijolle til en verdi av 5290 kr.

Her kan du melde seg på til Helly Hansen Skagen Race 2014