Magne Klann best

22 båter deltok i Master NM i laser i helgen.

Det ble 7 tellende seilaser, 22 deltagere, og verdige vinnere i alle 3 klasser, Master, Grand Master , og Radial.

Drammens Seilforening gjorde en flott jobb med arrangementet som hadde masse vinddreininger og utfordringer for arrangøren.

Banketten på "Seilerkroa" ble en bra fest, og bål på stranden toppet det hele.

SEILINGEN: Myk start på lørdag, og kraftig nordavind på søndagen. Alle fikk trolig tatt ut det de hadde av krefter i lårene.

Knut Frederik Horn ( 69 år) måtte seile i klasse med "ungdommen" fra 55-64 år, og gjorde en meget sterk innsats der med 5 plass i Grand Master.

Finlands Great Grand Master Lars Thelestam ( 75 år) hadde tidvis gode plasseringer, men seilte til land etter første hardvind-seilas på søndagen. Han hadde også lang vei hjem...

Damene seilte Radial, og hadde mange interne fighter gjennom helgen.

Grand Master;

Finn Hansen vant i fjor, men ble i år slått av Morten D Lie, som ble mester i den største klassen.

Morten D Lie

Finn Hansen

Martin Hellum

Knut Beck

Master:

Magne Klann ble suveren vinner, og vant også overall.

Mats Hovde fra sverige kom som nr 2.

Radial:

Sylvie Danielsen ( fra Bærum SF)  hentet frem gammel erfaring og vant til slutt Radial-klassen.