Trænafestivalen

Grand finale på Træna Ocean Race

Grand finale på Træna Ocean Race

– Trænafestivalen var en perfekt avslutning på en flott seilas.

Publisert Sist oppdatert

Træna Ocean Race avsluttes på den sagnomsuste Trænafestivalen. Dette er blitt en tradisjon og mange av deltagere synes det er en perfekt avslutning på en spennende tur.

– Vi synes festivalen er spesielt gode på å fortelle historien om den helt magiske øya, sier Torhild Eitrheim og Erle Heli som var med i Træna Ocean Race for første gang.

De synes Trænafestivalen har en fantastisk camp-beliggenhet og syntes rammen rundt arrangementet er spesielt flott. Festivalen hadde også et miljøfokus der man fortalte om miljøutfordringene langs Helgelandskysten.

MAGISK. SEILmagasinet besøkte Trænafestivalen i år og opplevde magisk stemning i en dramatisk natur. På festivalområdet kunne du smake på mange eksotiske havdelikatesser, nyte musikk omringet av bratte fjell og havbrus. I strålende sol viste øya seg fra sin beste side med frodig natur og spennende bratte fjell med huler og tunneler.

Det absolutte høydepunktet var konserten med Stein Torleif Bjella i kirkehelleren (en hule langt inn i fjellet) sammen med hundrevis av festivalstemte folk på øya Sanna ved Træna.