NSFs turseilingsportal

Langturseiling i flokk og følge

Langturseiling i flokk og følge

Det fins en mengde muligheter om du er av den sosiale typen og vil seile på langtur sammen med andre båter.

Publisert Sist oppdatert

De fleste langturseilere har hørt om ARC – Atlantic Rally for Cruisers. Det er verdens mest populære turseilas-regatta som går over Atlanteren fra Kanariøyene til Karibia med start i november hvert år. Mange norske båter har deltatt der.

Det fins imidlertid en rekke andre, tilsvarende regattaer verden rundt som du kan henge deg med på. Hvilke finner du opplistet på Norges Seilforbunds nye turseilingsportal. Der vil du også finne linker til de fleste av dem, hvor du kan grave frem ytterligere informasjon.

– Egen erfaring tilsier at det kan være mye å lære fra organisator og andre seilere, det er ofte svært sosialt og enkelte steder i verden er det nesten er forutsetning for håndtering av det lokale byråkratiet (for eks. i Indonesia), skriver Jan Fredrik Mack på NSFs nye side.

NY TURSEILINGSPORTAL. NSFs nye turseilingsportal er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Seilforbund, en gruppe svært erfarne langturseilere og SEILmagasinet. På disse sidene finner du en mengde kvalitetssikrede tips om en rekke temaer som er aktuelle for turseilere.

Portalen blir kontinuerlig oppdatert og utvidet.