En smak av Volo Ocean Race

En smak av Volo Ocean Race

Volvo Ocean Race får egen stand under Sjøen For Alle i Lillestrøm.

Publisert Sist oppdatert

 

Volvo stiller med materiell fra Volvo Ocean Race touren, og inviterer blant annet til vinsje-duell der 2 og 2 tester krefter på å heise seil. Besøkende får også prøveligge sengene til mannskapet for å få en følelse av hvordan de lever om bord i båtene rundt 7,5 måneder.

– Vi legger ekstra mye i å lage en spennende stand til et publikum som både er interessert i båt og i bil. Med Volvo Ocean Race har vi et tilbud til folk på sjø og på land – hos oss skal du få smaken av den ultimate kombinasjonen av konkurransesport, eventyr i verdensklasse og premium biler. Vi gleder oss veldig til å møte Sjøen For Alle-publikummet, sier Rune Gutteberg Hansen, PR- og informasjonsdirektør i Volvo Car Norway.

DEMO: På messen demonstrerer Volvo City Safety autobrems – bilene som stopper av seg selv når den oppdager hindringer. Prosjektleder i Sjøen For Alle 2015, Andreas Ljones, sier:

– Båtmessen er meget glade for å få Volvo Ocean Race som partner, og ser på samarbeidet og aktivitetene deres som et viktig ledd i å imøtekomme det seilbåtinteresserte publikum. Det er også sjeldent at Volvo Car Norway demonstrerer City Safety autobrems på messer, så dette blir en spektakulær opplevelse for publikum på flere måter.

GÖTEBORG: Volvo Ocean Race er verdens tøffeste kappseiling jorden rundt. Starten gikk i Alicante den 4. oktober 2014, og målgangen skjer i Gøteborg den 21. juni 2015. Da har 7 båter tilbakelagt 39 000 nautiske mil og 10 havner verden over.

 

Sjøen for alle arrangeres i Lillestrøm fra 18. til 22. mars.