SOLING: Pål Tønnesson, Kjell Inge Heiberg, Anders Østre Pedersen, og Alexander Ringstad.

Ett lag med bare førsteplasser

Soling og VM Doublehanded A har vunnet alle sine seilaser og topper resultatlistene.

Det er gjennomført to og en halv runde i Mesternes Mester og NM-vinnerne i Soling, med Anders Pedersen som skipper har vunnet tre seilaser, mens VM vinneren i stor klasse i Doublehanded med Karl Otto Book som skipper har vant de to første seilasen de seilte.

I dagens siste seilas ble det en femteplass, og laget ligger dermed på plass nummer to etter dagens seilaser.

OL-seiler Hermann Thomasgaard tok sølv i ILCA 7 VM, og viser at han kan styre en J70 også. Laget startet svakt med en sjette plass med har fulgt opp med to førsteplasser. Laget ligger på tredjeplass etter fredagens tre seilaser.

DOUBLEHANDED. Karl Otto Book, Maren Magda Book, Edward Lysberg og Mattis Sandsgaard, alle fra Åsgårdstrand Seilforening
ILCA 7 VM-SØLV: Robert Davis, Hermann Tomasgaard, Olav Eidsaa og Mathias Mollatt gjør det sterkt.

Mange lag har hatt en eller to svakere seilaser. ORCi NM-vinnerne som åpnet det hele så sterkt har fulgt opp med en fjerde og en femte plass, mens IOD Princess som var en av favorittene startet med en disk, men fulgte opp med en første plass.

Andre lag med første plass er Yngling-laget, som også har en disk, ILCA VM-sølvlaget som også har en sjette plass, samt regjerende mestere som også har en syvende plass.

Vinden fylte inn ved 15.00-tiden og kom opp i 5 m/s fra sør på det meste. Siste seilas fredag startet kl 18:18. Da ble tredje runde fullført.