Informasjon fra Askøy Seilforening

Rekordhøy aktivitet i sommer

Uke 32 var den siste uken med gratis sommerseilskole for barn i Askøy Seilforening. Gjennom sommeren har vi gitt over 120 barn en innføring i den fantastiske sporten vår.

Torstein Hellebust • Det har vært innholdsrike uker med seiling, bading, tubekjøring og ikke minst mange store smil. Aldri før har det vært så høy sommeraktivitet på Askøy seilsportsenter.

Det bør også nevnes at samtlige leirer har hatt en miljødag med fokus på å bekjempe forsøplingen av havene. Askøy Seilforening har som en del av Norges Seilforbund og ryddeaksjonen «Turn the Tide on Plastic» adoptert friluftsområdet Kollevåg via holdnorgerent.no. Vi har arrangert hele sju ryddeaksjoner på området og bidrar slik til at vi kan fortsette å seile på rene hav i fremtiden. 

Vi vil rette en stor takk til Gjensidigestiftelsen. Uten deres støtte ville det ikke vært mulig å arrangere leirene. Videre vil vi takke våre andre bidragsytere, Sparebanken Vest, Askøy kommune og Fana Sparebank. 

Til sist vil vi takke alle foreldre og frivillige som har stilt opp med foreldrevakter, oppfølging av jolleparken, reparasjon av RIB-er og annet. Uten deres innsats hadde det vært vanskelig å få endene til å møtes.

Pensjonisttreff

Finn Espeseth • Flere pensjonister i foreningen har kommet med ønsker om at vi skal begynne med pensjonisttreff. Styret har gitt godkjenning til bruk av møterommet i servicebygget og foreningen spanderer kaffe. Det blir treff andre onsdag i hver måned kl. 12.00-14.00. Første treff blir onsdag 11. september.

Håper mange vil bidra til dette sosiale tiltaket!

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.