Vinterseilere med sans for god mat

Gode venner med vinterseilas i Oslofjorden

Publisert Sist oppdatert

«Gourmetvenner av Yggeseth seil og isflak klubb» er enn eksklusiv forening som i fjor feiret ti års jubileum for vinterseilasen fra Bolærne til Strømstad der seilerne samlet seg for å lage de beste måltidene med ferske råvarer.

Rykende fersk fiskesuppe

Resultatlisten for seilasen ble kalkulert etter en spesiell respittregel der totalintrykket gjenspeiler mat- og seilerglede i skjønn forening.

Surfing på islflak

I disse korona-tider blir det ikke mulig å gjennomføre seilasen etter gammel oppskrift, men deltakerne velger i år sin egen favoritthavn der seilerne skal frembringe sine beste middagsretter. Deltagelsen skjer via teams og innslagene vurderes av en upartisk jury. Årets regatta finner sted helgen 6-7 februar og det er åpen deltagelse med påmelding til primus motor Audun Gjøsteinagj@selandorwall.no

Audun Gjøstein forteller om regattaen til Seilmagasinets Mikkel Thommessen.