Vinterseilere med sans for god mat
Gode venner med vinterseilas i Oslofjorden
«Gourmetvenner av Yggeseth seil og isflak klubb» er enn eksklusiv forening som i fjor feiret ti års jubileum for vinterseilasen fra Bolærne til Strømstad der seilerne samlet seg for å lage de beste måltidene med ferske råvarer.
Resultatlisten for seilasen ble kalkulert etter en spesiell respittregel der totalintrykket gjenspeiler mat- og seilerglede i skjønn forening.
I disse korona-tider blir det ikke mulig å gjennomføre seilasen etter gammel oppskrift, men deltakerne velger i år sin egen favoritthavn der seilerne skal frembringe sine beste middagsretter. Deltagelsen skjer via teams og innslagene vurderes av en upartisk jury. Årets regatta finner sted helgen 6-7 februar og det er åpen deltagelse med påmelding til primus motor Audun Gjøsteinagj@selandorwall.no
Audun Gjøstein forteller om regattaen til Seilmagasinets Mikkel Thommessen.