STERK vind førte til problemer for Norboat, forteller Thomas Nicolai Bjønness.
STERK vind førte til problemer for Norboat, forteller Thomas Nicolai Bjønness.

Norboat tatt av vinden

Sterk vind for Norboat. Må rigge på natten. Torsdag åpner Båter i Sjøen på Aker Brygge i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

– Vind opp i styrke 17 i kastene gjorde det umulig for Norboat å rigge teltene til arrangementet Båter i Sjøen på Aker Brygge på dagtid, sier Bjønness. Nå må vi ta natten til hjelp for å bli ferdige, sier han. 

– Fulltegnet

– Arrangementet er fulltegnet og vi jobber alt vi kan for å rekke åpningen til torsdag sier Bjønness. De neste dagene vil komme til å stå i båtens tegn i hovedstaden. Store båter, små båter, motorbåter og seilbåter. 

– Det vil bli mye som skjer både for barn og voksne lover Bjønness. Noen overraskelser har vi ikke lov å røpe ennå. 

Kåring av Årets Båt

Nytt av året er også kåringen av årets båt i Norge. Det har vært en forutgående leseravstemning i Båtmagasinet og Seilmagasinet. Deretter er det en fagjurye bestående av Båtforbundet, Marit Strømøy, Båtmagasinet og Seilmagasinet som har innstilt vinnerne. Det blir kåret vinnere i klassene dagsturbåt og bobåt og årets seilbåt. De nominerte er plukket ut blant båter som er lanserte i de norske markedet forutgående år for Båter i Sjøen. Kåringen finner sted på messsens åpningsdag. Selve prisutdelingen skjer i samarbeid med Norboat. 

– Stor interesse

– Det er stor interesse for årets Båter i Sjøen sier Bjønnes. Har du ikke sikret deg billetter allerede kan du gå inn på våre nettsider oppfordrer han. 

.