TEST: Nautitech 46 Open

LAV: Tyngdepunktet er lavt. Skrogene er gjort smale i vannlinjen, alt for å fremme seilegenskapene.
SALONG: Konseptet er å flytte funksjoner ut i cockpiten. Salongen er mer et loungeområde.
COCKPIT: Uteområdet er enormt, men kan lukkes inn. Det er der maten serveres.
LUGAR: Eierlugaren er imponerende, men plassen i skrogene er ikke særlig større enn i Lagoon 42.
MAT: Byssa er stor, men har ikke overskap. Den er plassert et stykke unna spisebordet.
RATT: Doble styreposisjoner har fordeler og ulemper, men gir litt bedre seilfølelse enn ett ratt i senter.

Bavarias første

Nautitech har forbedret kvaliteten etter av Bavaria kjøpte verftet, men har beholdt det sportslige preget.

Publisert Sist oppdatert

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

99,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER