ARRANGØR: Oda Johanne Stokstad Brødholt ønsker brettseilere på alle nivåer velkommen til Møvik på lørdag.

Møt OL- og verdensmestere på brett

Oda Johanne Stokstad Brødholt arrangerer windsurf og wingfoil festival på Møvik til helgen. Hun har fått med seg imponerende instruktører.

Publisert Sist oppdatert

Oda Johanne Stokstad Brødholt har en rekke topplasseringer i world cup windsurfing, og hadde det ikke vært for Sarah-Quita Offringa, så ville det også blitt mange gull. Oda Johanne og Sarah-Quita er konkurrenter på sjøen, men venner på land. 22 ganger verdensmester vil være til stede sammen med Oda Johanne på Møvik, nær Larkollen i Østfold på lørdag. Her vil de to holde windsurfkurs.

PROFF: Oda Johanne Stokstad Brødholt tok enda en annenplass i Freestyle disiplinen i sommer.
BEST: Sarah-Quita Offringa har blitt verdensmester 22 ganger, og har ofte hatt Oda Johanne Stokstad Brødholt på sin side på podiet.
WINGFOIL: Jorunn Horgen ble verdensmester seks ganger på brett, og deltok to ganger i OL. Hennes beste plasering i OL ble en 5. plass.
SISTE OL-GULL: : Siren Sundby vant Norges siste OL-gull i seiling i 2004. Nå seiler hun wingfoil.

Også Wingfoil

Vår tidligere OL-seiler på brett Jorunn Horgen kommer også. Hun satser nå på wingfoiling. Det gjør også OL-vinner Siren Sundby. Hun vant i Europajolle i 2004, men har senere byttet jolle mot brett, og har tatt opp wingfoiling. Jorunn og Siren vil være instruktører på wingfoil.

Brettfestival

Oda Johannes Windsurf og Wingfoil Festival er for seilere på alle nivåer. Windsurfere pog wingfoilere vil deles inn i grupper etter ferdigheter.

Det blir også arrangert et bruktmarked på stedet. Videre blir det muligheter for å kjøpe mat og drikke. Det koster 1400 kroner å delta.