New Classic 700

New Classic 700 har allerede markert seg i Nederland, men er ny på markedet i Norge. Seilas prøveseilte den syv meter lange turseileren utenfor Hundvåg i februar.

Trailbar familiebåt for kysten

New Classic 700 har allerede markert seg i Nederland, men er ny på markedet i Norge. Seilas prøveseilte den syv meter lange turseileren utenfor Hundvåg i februar.3 sider i Seilas 4-08

Publisert Sist oppdatert

Med sine 24 fot har båten det meste av hva jeg forventer av en større båt, med unntak av et lukket toalett. Forpiggen har god plass til to voksne personer. Det har også de to køyene som utgjør sofabenkene i salongen. Siden sofabenkene er forlenget akterover under cockpitbenkene, er også disse lange nok til en voksen person. En liten L-bysse markerer overgangen mellom sofabenken og forpiggen, og mellom benkene i salongen finnes et oppslagbart salongbord. På styrbord side, mellom sofabenken og forpiggen er det montert et portapottitoalett med septikk som til vanlig dekkes over av en bordplate. Man skal riktignok kjenne hverandre bedre enn middels godt for å fristes til å bruke toalettet med øvrige mannskap under dekk. Påhengsmotoren på åtte hester trekkes opp ved hjelp av tau og eventuelt vinsj ved kysten behov. Bak leideren til cockpiten er det en kjøleboks. Båtens ferskvannstank er på 70 liter. 

Sikkerhet ivaretatt

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER