Informasjon fra Bundefjorden Seilforening

Reisebrev fra Portugal

I begynnelsen av mai deltok Ana, Vilde, Sindre og Einar på Youth Sailing Champions League i Vilamoura i Portugal, som er ungdomsstevnet til den internasjonale utgaven av seilsportsligaen. Dette stevnet fikk vi plass på etter å ha sikret oss en 3. plass i ungdomsligaen i fjor, sammen med en sponsor-sjekk i premie som støtte.

Einar Aarnæs • Stevnet besto av en treningsdag og tre konkurransedager der vi seilte 14 flights i stekende sol og champagneføre mot 16 andre lag fra rundt om i Europa. Mellom racene oppholdt vi oss på en katamaran ute ved regattabanen. Der fikk vi muligheten til å følge med på seilingen og bli kjent med de andre seilerne. Både under og etter seilingene var det mange anledninger til å bli kjent på tvers av lagene og utveksle erfaringer, med blant annet en fellesmiddag. I tillegg hadde vi en middag sammen med de andre norske lagene, Tønsberg og Åsgårdstrand.

Selv om vi merket at litt rustbanking i forkant av stevnet hadde gjort seg, ga vi bånn gass hele veien. Det førte med seg noen gode plasseringer. Sluttresultatet ble ikke like overbevisende, men det gikk på ingen måte ut over engasjementet og gleden ved å delta. Vi synes dette var en fantastisk mulighet til å kjempe mot noen av de beste ungdomslagene i Europa, og vi føler oss mer rustet enn noen gang for å konkurrere i ungdomsligaen, som har sitt første stevne i Oslo i august.

Vi takker klubben for muligheten til å oppleve ligaseiling på internasjonalt nivå, og for mange gode erfaringer vi kan bruke den kommende sesongen!

Hilsen Ana Winther, Vilde Aarnæs, Sindre Aarnæs og Einar Aarnæs.

Frivillig innsats

Foreningsleder Arne Isaksen • Bundefjorden Seilforening er stolt av å drives av frivillig innsats. Vi blir spurt i blant om vi ikke skal ansette noen på hel- eller deltidsstilling. Men BS er kjent som en forening der dugnadsinnsatsen er stor, og det er vi stolte av. Vi har en del faste ildsjeler som alltid stiller opp, og alltid står på 110 prosent for foreningen. Jeg vet at alle setter kjempestor pris på alt disse menneskene gjør, og det settes alltid stor pris på nye ildsjeler som vil bidra. I tillegg kan man alltid komme på brygga og spørre hvem som helst om hjelp, og man vil alltid få det. Vi kunne ikke vært stoltere av å ha en slik fin forening med en gjeng med så fine medlemmer. 

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.