2023, October 09. North Sails, Narragansett Bay.
TEKNOLOGI: North Sails er en del av North Techcnology Group hvor også Doyle og Quantum blir med.

Doyle og Quantum inn under North

De kjente seilmakerne skal fortsette som hver sine loft under samme eier.

Publisert Sist oppdatert

North Technology Group, som star bak North Sails og Southern Spars, har også kjøpt Doyle og Quantum, deres største konkurrenter på det internasjonale markedet. I en pressemelding fra North Technology Group kommer det frem at Doyle og Quantum skal fremdeles sloss om markedsandeler, og beholde sin uavhengighet, men North Technology Group skal gi dem økonomisk trygghet, som skal komme kundene til gode. 

NTG-sjef Sam Watson sier: «North Technology Group er lidenskapelig opptatt av seilindustrien, og med store ambisjoner og en nådeløs drivkraft er vi i kontinuerlig utvikling. Vi ser en reell mulighet for vekst og utvikling ved å bringe Doyle Sails og Quantum Sails inn i NTG-familien. Vi ser frem til å ønske deres kunder og våre nye kolleger velkommen på denne reisen.»

Quantum Sails-president Ed Reynolds sier: "Hos Quantum har vi alltid fokusert på å tilby de beste produktene og kundeservicen innen seiling. Vi har en rik historie i bransjen og våre seil har tatt på seg noen av de mest fremste båtene innen seiling. Vi ser frem til å jobbe i NTG-familien for å hjelpe seilere på alle nivåer til å fortsette å nyte sporten de elsker.»

Doyle Sails administrerende direktør Mike Sanderson sier: «Etter åtte år ved roret, var beslutningen for Doyle Sails om å kombinere krefter med NTG en «no-brainer» for David Duff, Richard Bouzaid og meg. Det sikrer lang levetid for merket vi er så forpliktet til; det vil fortsette å utfordre innovasjon innen seiling, og det gir betydelige muligheter for vårt team, seilere og kunder. Jeg kunne ikke vært mer begeistret for å lede Doyle Sails inn i neste kapittel og jakte på neste utfordring.»