BILDER: Vi ønsker bilder innsendt av deltagere, og vil premiere de beste.

SEILmagasinets Færder-fotokonkurranse

Vi ønsker bilder av Færderseilasen fra deltagere og publikum og premierer de beste med gavepremier.

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinet er på vannet med reportasjebåt, og skal også delta under regattaen som mannskap, men kan ikke være over alt. Redaksjonen er på land, og lager saker fra regattaen.

Vi ønsker å få tilsendt bilder til vår dekning, og har flotter premier til dem som tar best bilder. Første premie er et 100 Ah litiumbatteri fra Seatronic, andre premie en avansert kikkelt fra Teno Astro. Tredjepremie er et sammenleggbart solcellepanel, også fra Seatronic. I tillegg deler vi ut ti digitale abonnement på SEILmagasinet i premie. Vi ønsker bilder som gir en god beskrivelse av forholdene, og bilder som viser seilglede.

Bilder kan sendes på epost til tips@seilmagasinet.no, eller merkes #seilmagasinet.no på instagram.

Moderne batteri

Strøm er noe du aldri får nok av i båt, og med litiumbatterier kan du utnytte strømmen bedre. ProSupply Lithium BT (Bluetooth) 100 Ah er et 12 V LiFePO4 litiumbatteri med 100 A batteristyring (BMS). Bluetooth viser batteridata på smarttelefon eller nettbrett. Prisgunstig kvalitetesbatteri for forbruk i båt, bobil og lignende. Kan22 parallell- og seriekobles.

Heftig kikkert

Førstepremie i fotokonkurransen er en Breitler Stabino 12x21fra Teno Astro. Det er kikkert med stabilisator som kompenserer for vibrasjoner og rystelser. Dette gjør den perfekt for båt. Kikkerten har en verdi på 5900 kroner. 

ProSupply Lithium 12V
Breitler Stabino 12x21
ProSupply Solar 180W sammenleggbart solcellepanel

Utnytt solen

Tredjepremien er et 180 watts sammenleggbart solcellepanel. Det gjør at du kan stue det vekk når det ikke brukes, og brettes ut når du trenger det. Under gode forhold vil du få godt med strøm med ProSupply Solar 180W-panelet.