DELFINER: – Vilma og Frisk rakk å se en delfinrygg på vei til Fjälbacka, skriver Anna.

Frisk fosser frem og har sett delfiner 

Frisk har mønstret på hos familien Isaksen og kommet seg langt ned på svenskekysten. 

Publisert Sist oppdatert

Om konseptet:

Vår maskot Frisk er for øyeblikket på sommertokt, og skal tilbringe de neste ukene på loffen ombord hos ferierende småbarnsfamilier. Familiene har fått i oppdrag å sende inn rapporter samt finne og overrekke bamsen til en ny familie innen en ukes tid. På den måten kan Rask loffe rundt hele sommeren, og hvor han ender opp, vet vi ikke. Ferden kan du følge på våre nettsider.

Ruten så langt:

Familien Brodersen

Vollen 

Oscarsborg 

Strömstad 

Familien Isaksen: 

Fjälllbäcka 

Smögen 

Martstrand

Göteborg 

For litt over en uke siden ble Frisk overlevert til Familien Brodersen i Vollen, turens første familie. I dårlig vær ble de værfast på Oscarsborg, men så bar det til Strömstad. Der fant de familien Isaksen, som har fortsatt turen sørover langs svenskekysten. 

Grått vær, god stemning 

Vi hører fra Familien Isaksen: 

12. Juli: Frisk har nå blitt ønsket velkommen på firebarnsfamiliens seilbåt Thallaso fra Tønsberg. I rådsmøte i familie Isaksen ble syv, snart åtte, år gamle Vilma oppnevnt som Frisk-ansvarlig! Frisk starter reisen i Strømstad og er nå på vei sørover i Sverige. Været er litt grått, men stemningen er bra!

Anna

LESER: – Været lysner opp, men ingen vind, skriver familien.

Delfiner og bedre vær 

Videre fikk Frisk blant annet se delfiner på vei sørover. 

Vilma og Frisk rakk å se en delfinrygg på vei til Fjälbacka. Frisk havnet i Smögen i natt. Hadde en koselig kveld på brygga, spilte litt uno med familien og hadde en sen kveldsfest med Vilmas bror Rolf Erik (12 år). Nå går vi til Marstrand.

Etter en koselig natt i Marstrand kommer Frisk inn til Göteburg i dag.

.