OL: Line Flem Høst gjør det bra i OL

ILCA seilerne slo til

Etter en treg start i går, slo både Line Flem Høst og Hermann Tomasgaard til med topplasseringer i dagens første seilas

Publisert

Line Flem Høst var ført ute blant de norske ILCA seilerne i dag, og tok en sterk 3. plass i dagens første og regattaens andre seilas. Dermed har de seilt seg opp til 4. plass sammenlagt med 33 poeng. Marit Bouwmeester vant seilasen og leder sammenlagt.

Herrene har seilt sin 3. seilas i dag og her ble Hermann Tomasgaard nummer to, tre sekunder bak Matt Wearn, AUS. De to seilte jevnt gjennom hele løpet og det var aldri mer enn 11 sekunder mellom dem ved merkerundinger. Pilipp Buhl GER ble nummer tre i mål. Sammenlagt leder Wearn med. p. Tomasgaard ligger på 9. plass etter at dårligste seilas er strøket. Han ligger 8 poeng bak Philipp Buhl som er på 3. plass. Plutselig ser bildet adskillig lysere ut for begge de norske båtene.

Jentene skal seile to seilaser til i dag, mens herrene har én seilas igjen. Da har begge klassene gjennomført fire av i alt ti seilaser. ILCA klassene skal seile sine medaljefinaler tirsdag 6. august.