OL: ILCA-seileren Line Flem Høst mot sterk OL plassering.

Flem Høst i medaljekampen

Etter 2. plass i 6. seilas ligger Line Flem Høst på 4. plass i ILCA 6.

Publisert

Line Flem Høst leverte strålende seiling i ettermiddag og ble bare slått av svenske Josefin Olsson i den 6. og dagens siste seilas. Kun sekunder skilte de to gjennom hele seilasen der også Anne-Mari Rindom og Marit Bouwmeester var med i seierskampen.

Med i medaljekampen

Med 2. plassen gjorde Line også et solid hopp på sammenlagtlisten der hun nå er på 4. plass bak Nederland, Danmark og Storbritannia. Det er foreløpig litt for langt frem til gullplassen, hele 30 poeng, men frem til sølv er det 14 og til bronse kun tre poeng.

Tomasgaard under forventning

Hermann Tomasgaard  har til nå oppnådd litt under forventning, men alt håp om medalje er ennå ikke ute. Blant herrene synes australske Matt Wearn uslåelig. Han har hele 22 poengs ledelse på britiske Micky Beckett. Pavlos Kontides CYP ligger foreløpig an til bronse 27 poeng foran Tomasgaard som ligger på 11. plass. Av de andre antatt hardeste konkurrentene ligger Bernaz FRA på 7. og Buhl GER på 14. plass. Med fire seilaser igjen før medaljefinalen er det mulig for Tomasgaard å hente opp mye, men han er avhengig av å lyktes samtidig som konkurrentene må ha noen dårlige resultater.

Resultater