Informasjon fra Norges Seilforbund

TRENING OG REKRUTTERING: NSFs tradisjonsrike og årlige Hvasser-samling har fokus på å gi deltakerne ballast og inspirasjon med på veien inn mot vintersesongen.

Plei høstformen på Hvasser-samlingen

3. til 6. oktober er det duket for NSFs tradisjonsrike Hvasser-samling. Der blir det trening for seilere i klassene WASZP, iQFOiL. 29er og alle ILCA-klassene.

Publisert

AV MORTEN JENSEN • – Vi kommer til å kjøre det velkjente opplegget vi har på Hvasser-samlingen med trening, seiling og det å være sammen og bli kjent, sier Peer Moberg, som vil være ansvarlig for årets samling.

Ekstra hyggelig synes han det er at Line Flem Høst, bronsemedaljør i OL, vil være trener 3. og 4. oktober. Hun kjenner utvilsomt triksene og vet hva som skal til for å seile fort med en ILCA 6-rigg.

– Vi har som målsetting å ha minst to trenere på hver klasse, slik at en trener kan følge de mest erfarne, og en annen den resterende gruppen. Jeg vet at det kommer en del Optimist-seilere som vil forsøke seg i ILCA 4 med tanke på neste sesong, og det vil selvfølgelig være ulikt nivå i alle klassene.

Peer sier at målet er å gi alle som kommer til Hvasser et godt treningsutbytte, og at samlingen skal bidra godt i NSFs rekrutteringsarbeid.

Seilerne vil bli innkvartert på Hvasser Motell – som vanlig. Der er det 62 tilgjengelige plasser.

– Men vi har også andre muligheter for innkvartering i nærheten og vi kan også få til litt privat innkvartering i området. sier Peer Moberg.

Påmelding til Hvasser-samlingen skjer på Manage2Sail. Det er med andre ord bare å gjøre seg klar for verdifullt påfyll før vinteren!

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.