Jotun Non Stop Supreme

TEST: Vi stoffet en IF med vanlig Nonstop og Nonstop Supreme våren 2015. Høsten 2016 sjekket vi hvor stor groe-hindrende effekt bunnstoffene hadde hatt.
HØST: Etter to sesonger i sjøen ble IF-en løftet på land høsten 2016. På babord side ble vanlig Nonstop brukt forut og akter, mens Supreme ble brukt i midtfeltet.
SLIM: Skroget var dekket av et slimlag. Dette er vegetabilske vekster som ikke gir samme motstand som skjell og rur, som er animalske.
SLIM: Skroget var dekket av et slimlag. Dette er vegetabilske vekster som ikke gir samme motstand som skjell og rur, som er animalske.
RESULTAT: På styrbord side ble det dyre alternative brukt foran og bak, mens vanlig Nonstop ble brukt i midten. Det er tydelige forskjeller.
JOTUN NONSTOP SUPREME: Produktet leverte hva det lovet i et miljø med kraftig groe. Bunnstoffet er dyrere og litt tyngre å jobbe med enn vanlig Nonstop, men det gjør at du kan ha båten på vannet i to sesonger. Det sparer arbeid og kostnader. Prisen ...
JOTUN NONSTOP: Velprøvd bunnstoff med svært god effekt i én sesong. Grei i bruk og leveres i mange farger. Produktet kan ofte kjøpes til lokkepris i sesongen. Pris fra 230 kroner for 0,75 liter.

Bunnstoff som sparer deg for tid og penger

Jotun hevder de har bunnstoff som skal gi effekt i to sesonger. Det kan se ut til å stemme.

Publisert Sist oppdatert

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER