Informasjon fra Norges Seilforbund

Norgescup i Asker i 2016
REKRUTTERING: NSF ønsker å styrke administrasjonen med en som kan hjelpe seilforeningene i deres rekrutteringsarbeid.

Norges Seilforbund ønsker å forsterke laget

Norges Seilforbund planlegger å forsterke administrasjonen i forbundet, og vedkommende skal i første rekke hjelpe seilforeningene med rekruttering og breddeseiling.

AV MORTEN JENSEN • – Vi har ikke gått ut med noen stillingsannonse ennå, men vi holder på å formulere hva vi ønsker at en ny medarbeider skal ha som arbeidsoppgaver, sier generalsekretær Per Christian Bordal.

Han har imidlertid et godt bilde av de grove trekkene.

– Vi ønsker å forbedre relasjonen til Norges Idrettsforbund, slik at alt vi foretar oss og utdanner av trenere og tillitsvalgte blir synliggjort i NIF-systemet. Vi ønsker også å forbedre arbeidet vårt mot seilforeningene, ikke minst når det gjelder god, gammeldags rekruttering.

Generalsekretæren trekker frem seilsportsliga og ulike dameseilingsprosjekter som suksessfaktorer i de seneste årene.

– Gjennom dette har vi lyktes å holde på ungdommer, damer og unge voksne som aktive bedre enn før. Nå ønsker vi å forbedre rekrutteringen i seilforeningen med ulike lavterskeltilbud; rett og slett å drive med litt grasrotarbeid.

Han forteller også at NSF har en ny nettside på trappene som vil bli lansert i løpet av høsten, og også den vil være innrettet mot at seilforeningene skal finne de hjelpemidlene og den informasjonen de ønsker seg for å kunne løse sine oppgaver i lokalmiljøet.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.