Plasti Dip – gummi på boks

DYPPET: Plasti Dip kan brukes til så mangt. Vi har dyppet det meste vi har kommet over. Blant annet verktøy.
TIL KART OG PAPIR: Plasti Dip kommer også på sprayboks, blant annet i transparent. Gummibelegget blir da helt gjennomsiktig. Det vil si at den kan brukes blant annet på papir og kart.
SJAKLER OG KJETTING: Vi har benyttet Plasti Dip til å gummibelegge sjakler og karabinkroker. Blant annet oppnår vi at det blir mindre «skramling» mot dekk og mast. Det er mulig å komponere egne farger for markering av ulikt bruk.
TIL TAU: Plasti Dip er ypperlig til merking av tau og til å låse tauender. Det kan også brukes som «smerting» for å beskytte tauet mot slitasje. Dyppes på samme måte som verktøy.
TIL DET ELEKTRISKE: «Liquid Tape» kan brukes til det elektriske anlegget om bord. For eksempel til å forsegle koblingspunkter eller på kabelsko.
BESKYTTER TAU: Vi har brukt Plasti Dip til tauender og også til merking av tau. Videre har vi lagt gummibelegg på fortøyningstauenes slitepunkter, der de går gjennom halegatt.
VERKTØY: Verktøy eller annet som skal gummi­belegges, dyppes i Plasti Dip. Når g­ummien er herdet, skjærer man bort overflødig gummi med en skarp kniv.

Plastic fantastic

Til å begynne med visste vi ikke riktig hva vi skulle med dette. Etter å ha brukt det en stund greier vi oss ikke uten.

Publisert Sist oppdatert

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER