VIND opp til styrke 20 i kastene for trebåtene.
VIND opp til styrke 20 i kastene for trebåtene.

– Det blåste noe inn i hampen

Uvær ødela for trebåtfesten i Risør.

Publisert Sist oppdatert

De store båtene i gjestehavna måtte forhales til annen havn, bodene forble stengt og aktiviteter er utsatt. Et møte om kort tid vil avgjøre hva man skal gjøre videre med båtene som måtte forhales.

Blåste inn i hampen

– Det blåste noe inn i hampen, sier arrangementsjef Kari-Anne Røisland. Det var gjestehavna som fikk det verst. Vi hadde vind opp i 20 i kastene. Det er sterk kuling. Vi måtte flytte alle de store båtene til en annen havn i uværet. Men sånn er det å arrangere utendørs. Været er det ingen som kan gjøre noe med.

Uvær ødela for trebåtfesten

Det var surt og kaldt, og det blåste og regnet kraftig i Risør i morgentimene i dag. Så mye blåste og regnte det at aktiviteter måtte avlyses og teltene forble stengt. – Det kom en regnbyge akkurat nå, men jeg ser også blå himmel igjen bak den, så nå er vi ved godt mot igjen. Det vil blinke opp i kveld og i morgen og ragattaene vil gå som planlagt. Bodene er åpne igjen og vi skal ha skippermøte klokken 1600, og i kveld blir det ny flott konsert, sier en fortsatt blid og optimistisk Kari-Anne Røisland.