Informasjon fra Tønsberg Seilforening

RS Elite Ligaseiling

RS Elite er en fantastisk klubb-båt som sprer glede i miljøet og er godt egnet til rekruttering av nye seilere.

Tønsberg Seilforening aksepterte en challenge fra våre venner i miljøet i England og arrangerte regatta over to dager basert på ligakonseptet.

Med 14 lag hvorav fem fra England ble det et minneverdig, sosialt og godt opplegg fullt av action på banen. Ligaformatet gir god tid til å bli kjent i transport-RIB eller på land, og det passer klassen utmerket.

Det blir alltid jevnt i ligaer, og tette merkerundinger utfordret kunnskap om regler og taktiske egenskaper.

Nordisk Mesterskap i Snipe

Ulf Lundvall • Snipeklassen i Norge er en sosialt inkluderende klasse som legger mye vekt på foryngelse og rekruttering av unge seilere til miljøet.

Vi hadde gleden av å være vertskap for Nordisk Mesterskap i starten av august og opplevde hyggelige seilere med ønske om trening før arrangementet, en sosial profil etter seilasene og ikke minst et ønske om å få alle med i konkurransen.

De tre første plassene ble alle besatt av norske lag, men vi hadde også et par svenske og et finsk lag som bet godt fra seg på regattabanen og kom i den øverste tredjedelen blant deltakerne.

.

Fra seilforeningene

SEILmagasinet samarbeider med en rekke seilforeninger landet rundt. Disse foreningene har egen side i magasinet med innsendt stoff. Dette stoffet blir også publisert på SEILmagasinets nettside. Denne artikkelen er innlevert av en seilforening og ikke skrevet av SEILmagasinets redaksjon, og ikke underlagt Redaktørplakaten.

.