NYE OPPLEVELSER: Turen til butikken er blitt en fryd med sykkel, men først og fremst oppdages stadig noe nytt. Her på Fedje.
PAKKSEKK: Til denne Dahonsykkelen følger det med seteveske som igjen inneholder bæresekk. Den kan være praktisk for oppbevaring i båten eller om man skal ha sykkelen med på reise. Sykkelen veier knapt 12 kilo og bæres lett i sekken.
SMART: De sammenleggbare syklene er satt sammen på en smart og finurlig måte. Nesten alle deler kan brettes i den ene eller andre retningen. Slik sett er det mer komplisert å produsere en sammenleggbar sykkel enn en vanlig. Unngå de aller billigste ...
SWISSBIKE/ MONTAGUE: Dette er sammenleggbare high-end sykler, som slett ikke står tilbake for en andre terrengsykkel i full størrelse. Opprinnelig utviklet for fallskjermjegere.
TERN: Modell Link C7 selges i Norge blant annet gjennom NAF.
AIRNIMAL: Ekstremt solide, men kostbare. Må bestilles fra utlandet, for eksempel England.
BROMTON: Syklene fra Brompton er kanskje det beste og mest forseggjorte som er på markedet. De er ganske dyre, fra 7?8 tusen og oppover.
LITEN OG LETT: Dahon har en svært kompakt modell med 16 tommer hjul og 3 gir og en ny modell med 16 tommer hjul og bare en vekt på 9,2 kg. Jifo 16 er imidlertid uten gir.
KONSEPTSYKKEL: Designstudenter er for tiden glad i å utvikle sammenleggbare konseptsykler. Locust Folding Bike har høstet designpriser. Den foldes nærmest inn i seg selv.

Seil og sykkel

Ofte kommer man ikke så langt vekk fra havnen når man er på seiltur. Det begrenser seg gjerne til litt rusling i nærområdet. Med sammenleggbare sykler i lasten blir rekkevidden betydelig utvidet, og oppdagelsesreisene venter. Dessuten får du mosjon.

Publisert Sist oppdatert

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER