PROFT: TV-sendingene fra seilsportsligaen holder nå en så god kvalitet som er i ferd med å virkeliggjøre drømmen til norsk seilsport gjennom alle år: Å gjøre seiling forståelig og spennende for et stort publikum.

Det begynner å smake av fugl

Så du direktesendingene på Youtube fra siste runde i seilsportsligaen? Om ikke – gjør det! Sendingene kan sees i reprise. De viser hvordan seiling kan gjøres tilgjengelig, spennende og engasjerende – på TV!

Publisert Sist oppdatert

Regattaseiling er en komplisert idrett med mange faktorer som har innvirkning på resultatet. For utenforstående er det vanskelig å skjønne noe i det hele tatt; hva det er som foregår der ute på sjøen og hva det er som gjør at en engere krets er fullstendig bergtatt og fascinert av noe så uforståelig? Noen båter der ute som surrer rundt – gjerne i sakte fart – i et fullstendig virvar av retninger – hva er nå det?

I alle år har norsk seilsport forsøkt å forklare, forsøkt å skape entusiasme, forsøkt å skape spenning – forsøkt å bringe seilsport ut til et publikum som når lengre ut enn til de aller nærmeste. 

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER