SUVEREN: Tim Sandberg og Sigmund Hertzberg vant en suveren VM-seier og styrket med det ledelsen på SEILmagasinet shorthanded-ranking.

VM-tittel styrket rankingledelsen

VM-tittelen til Tim Sandberg og Sigmund André Hertzberg gjorde dem enda mer utilnærmelige i toppen av SEILmagasinet shorthanded-ranking.

Publisert Sist oppdatert

VM i shorthanded ble noe i retning av et norsk mesterskap med tre norske VM-gull. Tim Sandberg og Sigmund André Hertzberg fra Tønsberg utgjorde et av lagene som fikk gullmedaljene lagt om halsen, og med en rankingvektor på 2,0 for dette VM-et, ga det dem en solid poengscore. Noe som også selvsagt styrket lederposisjonen de hadde på rankingen allerede før mesterskapet.

Tim ligger nå hakket foran makkeren Sigmund André – cirka 64 poeng – noe som skyldes at Tim har deltatt og tatt poeng i noen seilaser han har deltatt i uten sin faste makker. Mossingene Øyvind og Morten Knudsen, som vant sølv i VM, følger på de to neste plassene, og denne kvartetten på topp har dermed fått avstand til Yngve Lønmo fra Hurum, som de har slitt i åresvis med å passere. 

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER