Frisk på fornøyelsespark!

Nå har maskoten vår vært i Liseberg, og også mønstret på hos en ny familie: Berner Sørhaug.

Publisert Sist oppdatert

Om konseptet:

Vår maskot Frisk er for øyeblikket på sommertokt, og skal tilbringe de neste ukene på loffen ombord hos ferierende småbarnsfamilier. Familiene har fått i oppdrag å sende inn rapporter samt finne og overrekke bamsen til en ny familie innen en ukes tid. På den måten kan Rask loffe rundt hele sommeren, og hvor han ender opp, vet vi ikke. Ferden kan du følge på våre nettsider.

Ruten så langt:

Familien Brodersen:

(Dufour 430)  

Vollen 

Oscarsborg 

Strömstad 

Familien Isaksen:

(Jeanneau SO 409)

Fjälllbäcka 

Smögen 

Martstrand

Göteborg 

Marstrand

Familien Berner Sørhaug

(Dehler 36) 

I sist artikkel skrev vi om Frisks tettpakkede dager på svenskekysten. Nå har vi mottatt en ny oppdatering fra familien Isaksen, og det viser seg at Frisk har ridd berg og dalbane!: 

Frisk har hatt det mye moro i Liseberg i går og har i dag startet veien tilbake mot nord. Skal prøve å finne en ny familie snart.

LISEBERG: Rolf Erik, Frisk og Frisk-ansvarlig Vilma

Familien Berner Sørhaug tar over

Litt senere skriver Anna litt om den nye familien, som vi gleder oss til å høre fra: 

Etter en god seilas i dag med stor medvind, har Frisk kommet til Marstrand igjen og har funnet en ny familie- Berner Sørhaug og skal fortsette å seile på Dehler 36 som heter Tulama. Hvis jeg glemte å skrive tidligere, så har han seilt til nå på Sun Odyssey 409 :) Takk for et hyggelig eventyr, hele familien vår har virkelig likt å ha ham om bord

.