Kan forbedre bronsen fra 2021

Hermann Tomasgaard tok sølv i 2021. Denne gangen kan metallet bli enda edlere. Tomasgaard ligger som fire på verdensrankingen

Publisert Sist oppdatert

OL sesongen har til nå dreid seg om fire seilere, Matt Wearn (Australia), Michael Beckett, (Storbritannia), Philipp Buhl (Tyskland) og vår egen Hermann Tomasgaard. I årets VM tok Wearn gull foran Tomasgaard og Beckett, med Buhl på 4. plass. På Palma vant Beckett foran Buhl med Wearn på 5. og Tomasgaard på 6. plass. I Hyeres vant Beckett foran Wearn og Buhl med Tomasgaard på 8. plass. 

Tomasgaard fortsetter trenersamarbeidet med Anton Garotte, og er i god rute før OL. Den fysiske formen er på topp, og mentalt er Tomasgaard rutinert og sterk. Han behersker alle vindstyrker og er klar til å forbedre OL-sølvet fra Tokyo 2021.

STERK: Hermann Thomasgaard tok sølv i 2021. Denne gangen kan metallet bli enda edlere. Thomasgaard ligger som fire på verdensrankingen.

OL 2024 ILCA

1. august starter seilingen for ILCA/Jolle, både for menn og kvinner. Her skal det seiles to seilaser.

6. august er det finale for ILCA for menn og kvinner. Da skal de ha seilt 10 seilaser, og forhåpentlig vil vi se både Hermann Thomasgaard og Line Flem Høst i finalen. 

Bronse i Kiel

Hermann Tomasgaard tok 3. plass i medaljefinale i ILCA7 og endte dermed på 3. plass sammenlagt, kun fem poeng bak vinneren Jean Baptiste Bernaz og to poeng bak Philipp Buhl. Disse tre, sammen med Matt Wearn, AUS og Michael Beckett, GBR ansees åa være de sterkeste medaljekandidatene i OL. I lys av dette må man si at Thomasgaards plassering i Kiel viser at OL formen er inne. Nå gjelder det å finpusse på detaljene frem til OL som starer i Marseilles 1. august.